Experiencias y Recetas (4) Experiencias, recetas, curiosidades y eventos.

Patatas esparracades amb ceps i ou

Por

Es tallen les cebes i les patates a làmines i es fan al forn a 180* amb l'oli (que quedin mig cobertes) la sal i el vi blanc. Mentre, es saltegen els ceps tallats a làmines en una paella.

Un rey familiar en el barrio de Sants

Por

Arturo es un clásico restaurante de barrio, que ofrece una cocina familiar y de mercado a una clientela fiel que valora la sencillez.

Sants is not Barcelona”, puede leerse en un blog en internet, pero a pesar de esta aseveración, lo cierto es que de hecho y de derecho el municipio de Sants se anexionó a Barcelona a finales del siglo XIX.

Arturo Time Out Barcelona

Por

És molt difícil mantenir durant molt de temps un bon nivell en segons quins restaurants. Practicar una cuina catalana casolana, de sempre, però modernitzada i ben presentada, adaptada a les exigències actuals, amb un servei amable, eficient i familiar... Amb una cuina impecable a la vista i estovalles de cotó, i no pas aquests zigzaguejats mantellets de paper gairebé higiènic. I fer-ho sense especular.

Pollastre de pagès amb prunes i rovellons

Por

La carn del pollastre de corral o de pagès és molt més gustosa i té menys freix que la del pollastre de granja.

PER A TOTS ELS GUSTOS

L'edat del pollastre quan se sacrifica i el sexe determinen la qualitat de la carn i part del seu contingut nutricional. Per exemple, el capó és un pollastre molt típic de Nadal. Es tracta d'un mascle castrat i sobrealimentat, d'uns tres quilos, que presenta gran quantitat de freix entremesclat, de manera que resulta una carn molt gustosa. La pularda n'és un altre exemple: una femella sobre-alimentada, amb vuit mesos d'edat, amb una carn molt apreciada pel seu gust.

Suscribirse a este canal RSS